Vid dödsfall

Att mista en anhörig eller nära vän hör till de svåraste upplevelserna i livet. Det är helt naturligt att känna sig osäker inför allt som ska ordnas. Ett bra råd är att inte ha för bråttom. En del av det du kanske oroar dig mest för kan oftast vänta ett litet tag och det som känns svårt och oöverstigligt får du hjälp med. En av de första sakerna man bör göra är att kontakta en begravningsbyrå.

När du väljer oss på Järpens Begravningsbyrå är du i trygga händer. Vi är en del av Sveriges Begravningsbyråers Förbund vilket skapar en stor trygghet för dig som kund. I vår auktorisation ingår utbildning kontinuerligt och det ställs höga krav på oss. Det är viktigt för oss att du känner förtroende och vet att allt går rätt till från första kontakten med oss tills det att begravningen och bouppteckningen är över. Vi vet vad som måste göras och vi finns till hands när du behöver oss.

Vill du läsa om allt viktigt som behöver ordnas inför en begravning har vi tagit fram en skrift som heter ”Hur gör jag nu”. Du är också välkommen in och hämta den fysiskt hos oss på Järpens Begravningsbyrå.